Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 22-28 Octombrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 22-28 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 22 octombrie, regim de sobrietate financiara liber impus din prudenta sau pe fondul unor vesti care nu “suna”. Blocaje, intarzieri sau opozitii categorice ale unor persoane la finalizarea unui transfer de bani sau bunuri, de a opera partaje, de a intocmi iesiri din indiviziune sau de a pune in aplicare clauzele unui act (testament, donatie, sponsorizare, mecenat, ajutor).

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), Gemenii se vor exprim autoritar, isi vor sustine cu ardoare punctul de vedere sau interesul. Faza buna pentru sustinerea probelor orale ale unui examen. Pe fondul intrarii Soarelui si a planetei Mercur in casa a VI-, se va schimba vibratia acestui locas zodiacal astfel incat unii nativi s-ar putea confrunta acum sau pana spre 12 noiembrie, intr-o prima etapa si pana spre 21 noiembrie a.c., intr-o a doua etapa, cu raceli, viroze si complicatii la nivelul aparatului respirator cu afectarea plamanilor si a sinusurilor, cu infectii stomatologice, genitale, urinare, renale (la barbati) sau asociate interventiilor chirurgicale de orice fel. De aceea, manevrele medicale care presupun intepaturi, taieturi, incizii, extractii, prelevari de tesut organic pentru biopsii, explorari medicale brutale sau cu grad sporit de risc, intreruperi de sarcina trebuie amanate cu exceptia urgentelor. Un sfat: renuntati, daca nu este obligatoriu, pe fondul unii tablou clinic subred, la varianta “cezariana” si la operataiile estetice.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), ganduri imposibil de pus in ordine cu privire la familie, casa, meserie, casnicie: nici o solutie nu functioneaza, realitatea e mai complexa si mai versatila decat dorinta si putinta nativilor de stabilitate.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, perioada buna pentru impacari, reluarea dialogului, explicatii si iertare mai ales intre perechile de indragostiti care s-au certat in ultima vreme.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...