Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acumularea de vibratii pe semnul Sagetatorului aduce un set de probleme, unele noi, altele mai vechi, care trebuie rezolvate poate chiar in mare graba, pentru a se depasi niste obstacole.

Dupa-amiaza zilei de 22 noiembrie incepe cu provocarea fazei de Luna Noua in Sagetator, ceea ce ii pune (nu chiar pe toti nativii) in fata unor relatii parteneriale noi ce trebuie sa fie consfintite prin acte oficiale, prin documente cu valoare juridica, prin intelegeri care au forma sau continutul unui contract, al unui acord.

Poate fi vorba de o colaborare, un parteneriat, un contract, o participare, integrarea activa intr-un grup de actiune sau o casatorie. Sunt insa si destule date care privesc desfasurarea unor evenimente ce tin de justitie, ancheta, depozitia sau instanta. Unele procese pot incepe, altele se afla in faza unei turnuri ce da alta perspectiva asupra conflictului, tipului de abordare, facand posibila intrezarirea finalului, a deciziei sau a hotararii.

Ce se incepe acum, pe aceasta casa a VII-a, va dura aproximativ un an. Pe 27 si 28 noiembrie este posibil ca acesti nativi sa fie inspirati, sa le treaca prin minte idei si solutii exceptionale prin originalitate sau ingeniozitate; altii pot face o buna figura intr-un plan al ideilor si conceptiilor pe care le exprima dezinvolt, sincer si convingator. Luna Neagra va intra dupa 28 noiembrie in casa relatiilor cu familia din care provin, a patrimoniului, a casei in care locuiesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...