Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, nativii vor renunta la unele cheltuieli. In functie de logica vietii fiecaruia, unii pot avea de facut plati substantiale pentru casa sau familie ori afaceri, altii isi vor reorganiza bugetul, veniturile, economiile sau incasarile.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, moment al micilor sau al marilor succese care vor avea la baza un dialog, un discurs, un examen oral, o interventie intr-un grup de studiu. Noroc la drumuri sau in cadrul unor deplasari, in contextul carora, pot intalni persoane importante care le pot da o mana de ajutor competenta si energica pentru a-si pune in aplicare intentiile si proiectele.

Pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Luna Noua in Leu, iar aceasta, privind casa a III – a, a schimbului de informatii, le va oferi oportunitatea sa speculeze o intorsatura de situatie in favoarea lor sau sa valorifice o imprejurare speciala, in fata careia multi se vor da inapoi, neputinciosi, spre deosebire de Gemeni care isi vor lua inima-n dinti si vor trece la fapte care vor avea menirea sa instaureze noul in existenta lor.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, unii Gemeni isi vor propune sa faca ordine in casa, in gospodarie sau chiar in familie, drept pentru care vor trece meticulos la treaba, punand fiecare lucru sau fiecare persoana, la locul cuvenit.

Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei si le va permite sa faca cele mai indicate schimbari si reorientari cu mult spirit practic.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie inspiratie, intuitie, posibilitate de valorificare a influxurilor pozitive rezultate din relatia armonica a planetei Venus, in tranzit prin casa I, cu Jupiter aflat in Balanta, de unde si ipoteza, valabila pentru unii, de a se impaca cu o persoana draga lor sau de a face cunostinta cu o persoana incantatoare care le va purta noroc in viitor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...