Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele va patrona, din 23 august, casa, familia, gospodaria si va permite recuplarea la valorile ce tin de trecut si care conteaza in constructia personala a Gemenilor (traditie, limba, religie, cultura, mostenire spirituala etc.).

O clipa de gratie, de noroc, de avantaj, de beneficiu sau de protectie pe una din directiile de evolutie ale casei a IV-a intre 26-28 august. “Prost”, va fi raspunsul la celebra intrebare: “Dar cu dragostea, cum stai?!” Luna Neagra va impinge, din 27 august pana in mai 2016, apropierea de persoane de proasta calitate sau care, prin mentalitatea si intregul lor mod de viata, vor atrage ghinionul si suferinta de partea Gemenilor.

Sunt de evitat “ambalarile” sentimentale si fixarea in relatii dubioase, inca de la inceput. Atentie la unele cuvinte spuse de cineva, asa… intr-o doara, intre 27 – 28 august 2015, care ascund adevaratele intentii ce vor iesi la iveala, in aceasta toamna. Mercur, guvernatorul lor, le va fi din 25 august, un aliat in sensul ca va atenua si nuanta o serie de dorinte, tentatii sau decizii luate pe baza impulsurilor date de simturi si le va rafina perceptiile si mijloacele de exprimare (scris, presa, actorie, interpretare scenica in orice domeniu artistic, performante artistice).

Stari generale proaste provocate de o raceala trecatoare, de o problema dentara, urinara, genitala sau endocrina (22 august). Intre 23 si 25 august dimineata, nu este exclusa (re)negocierea unor contracte si intelegeri mai vechi sau mai noi. O “jena” financiara, reprimarea intentiei de a cumpara ceva, intre 25 august dupa-amiaza si dimineata zilei de 27 august. Risc de a imbratisa argumente fanteziste, idei extravagante, pozitii politice, culturale sau sociale riscante pentru a combate pe cineva sau din placerea de a initia dispute doar de dragul de a se evidentia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...