Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, va continua perioada favorabila sau, de la caz la caz, doar calma si normala, instalata de ceva vreme. Unii nativi ar putea beneficia de ceea ce se cheama “presa buna”, altii vor simti ca un eveniment, fara stralucire in aparenta, ii apropie de un proiect de viata. Altora, chiar li se pot deschide niste drumuri. Totusi, asupra tuturor celor activi social si profesional, va plana riscul unor contradictii interioare ori de cate ori vor trebui sa ia o decizie sau se vor apuca de treaba.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, spirit critic, manifestat uneori excesiv, comentarii rautacioase sau facute intr-un moment nepotrivit, fata de prieteni, ceea ce poate genera tensiuni intre ei si cunoscutii. Contextul va continua sa functioneze, atingand maximum de intensitate in ziua de 28 aprilie, cand Gemenii trebuie sa-si cenzureze atent atitudinea, limbajul dar si initiativele pentru a nu genera conflicte majore, nedrepte si costisitoare.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, Gemenii vor simti nevoia de stabilitate, de echilibru, respingand tot ceea ce e “volatil”, subred, improbabil, nesigur, etc. si vor deveni precauti, din dorinta de a nu rata un proiect, mai ales din 26 aprilie, ora 15:16′ cand se va produce faza de Luna Noua in Taur.

Pe 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului (casa a XI-a), semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie a. c, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti urmand sa evolueze, pana in noiembrie 2018, pe axa Leu/Varsator, corespunzatoare caselor III – IX, ale educatiei si constiintei superioare. Luna va traversa zodia Gemenilor si, alaturi de Marte in casa I, ii va mobiliza pe nativi, dandu-le vigoare si implicare, eficienta si energie, motivatie si abilitate in gandire si actiune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...