Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, stari organice dezagreabile, de scurta durata, insotite de un rau interior (tristete, amaraciune, ingrijorare, regrete).

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, dorinta de a reglementa o relatie parteneriala. Obligatia de a suporta rigorile legii sau de a se supune unor proceduri legale pe fondul unui proces, a unei anchete.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei si va genera o dinamica speciala a relatiilor sentimentale. Nativii vor avea chef de aventura, de schimbare a peisajului afectiv, de provocari erotice. Etapa a placerilor traite in exces (mancare rafinata, bautura peste masura, jocuri, pariuri, sporturi, distractie, risipa de energie.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului, accentuand un context subred din punct de vedere medical: tendinta la infectii genitale, urinare, dentare, sinuzite, nevoia de a suporta o interventie chirurgicala la dinti sau la sinusuri, dezordine endocrina.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, imposibilitatea de a rezolva o chestiune patrimoniala din cauza opozitiei unor persoane, interesate, la randul lor, de acelasi profit.

Pe 27 octombrie, dupa ora 15:49′, moment al inspiratiei; Gemenii pot avea idei interesante sau solutii neobisnuite. Perioada fecunda pentru cei care desfasoara activitati intelectuale (scriu, studiaza, cerceteaza) sau pentru cei care se confrunta in activitatea lor cu publicul in varii ipostaze (profesorat, avocatura, politica, interpretare artistica).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...