Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie, nativii se pot bucura de o primire buna de catre public sau cunoscuti a initiativelor si implinirilor lor profesionale. Clipe de gratie, de satisfactie interioara, de succes, de lauda. Intre 22 si 23 noiembrie Gemenii se pot afla in inima unor evenimente ce se desfasoara in cercul lor de prieteni, de apropiati sau de persoane dragi inimii lor. Unele situatii pot sa-i deranjeze insa prin caracterul insolit, insistent sau exagerat pe care il capata, la un moment dat.

In plan sentimental pot aparea discutii despre comportament, exprimare, etc. Intre 24 si 25 noiembrie nativii cauta sa se protejeze, sa se odihneasca sau macar sa se indeparteze de aceasta forfota existentiala care i-a solicitat si i-a obosit in ultima vreme. Vor tihna.

Intre 26 si 27 noiembrie situatia se schimba pentru ca, pe 26 noiembrie, va avea loc faza de Luna Plina, cu Luna in Gemeni, pe sectorul lor natal. Este Luna “lor” Plina de peste an, este “momentul lor” astral care ii obliga sa inchida un circuit de viata de un an si sa deschida altul nou, fireste, tot pentru un.

Actualul peisaj astral isi va pune pecetea asupra celor ce trebuie facute, traite, controlate si intelese ca lectie de viata pe relatia cu sotul sau sotia, cu partenerii de afaceri, cu proiectele vizate. Pentru altii, daca se afla implicati in derularea unor procese, ziua de 26 noiembrie, cu o marja de toleranta de o zi in minus sau in plus, poate sa aduca o etapa noua in desfasurarea unor proceduri juridice.

Pentru Gemeni, cuadratura Saturn/Neptun va pune o amprenta serioasa sau, dupa caz, grava, dar dinamica, ce angajeaza casa contractelor sau desfasurarea unei functii publice, impunand limitari, sacrificii, disconfort interior sau dezamagire. Nu va revoltati, acum, pe moment, impotriva sortii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...