Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 25 si 26 martie le permit nativilor sa aiba initiative utile si inspirate care pot rezolva – atentie, doar pentru moment! – o serie de ipostaze critice pe care le traverseaza. Pot avea intuitia unui gest sau al unui cuvant bine venit, pot specula vulnerabilitatea cuiva.

Dar fondul principal de probleme existenta al lor, din acest moment, este mai profund si mai complex. Saturn, din casa a VII-a, nici nu a inceput bine sa lucreze intr-o directie sau alta a parteneriatelor (facere sau desfacere a lor) ca a si intrat in miscare retrograda si, nu peste mult timp, reintrand in Scorpion, va aduce la lumina, continutul unei “cutii” cu consecintele inca neepuizate ale unui trecut.

Actiunea Lunii, in tranzitul ei prin Rac (bani) si primul decan din Leu (comunicare) este insuficienta pentru a face fata intr-un chip determinant, faptelor de destin ce trebuie abordate ori solutionate.

Casa aliantelor si relatiilor utile, bazate d fie pe simpatie, fie pe interese comune, pentru ca este foarte activa, pare a fi si una buna, lucrand in avantajul Gemenilor. Eroare. E doar in aparenta utila: in realitate.

Tranzitele actuale prin Berbec uzeaza repede, uneori pana la tocirea definitiva, o relatie umana,un sentiment de simpatie, punand in pericol, de a ramane fara sustinatori, un proiect, un plan sau o idee. Entuziasmul acestor zile manifestat de o serie de persoane din anturajul unor nativi apartinand zodiei Gemeni, este de natura sa se stinga repede, ca scanteile unui foc de artificii. Chiar daca a fost frumos, s-a terminat. Intre 23-24 martie, se intrevede posibilitatea unui ajutor discret: o vorba pusa (sau dusa) acolo unde trebuie, o marturisire “bine plasata” etc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...