Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), necazuri trecatoare la locul de munca, pornind de la animozitatile cu unii colegi sau sefi. In unele situatii, insa, nu va fi vorba de o tensiune interumana ci de o divergenta de opinii sau de o viziune personala in contradictie cu curentul general de opinie care se reflecta in activitatea profesionala printr-o anume directie a deciziilor.

In principal, cei nascuti in Gemeni vor dori sa-si arate dezacordul fata de o stare de lucruri, de o idee, pe baza unor argumente de moment, relativ fortate sau vulnerabile la o analiza riguroasa. Este bine ca aceste pareri si atitudini sa fie mai profund analizate inainte sa fie rostite sau asumate. Conflictele din aceasta perioada se pot amplifica, pe 28 ianuarie, pe fondul mai multor tranzite dificile.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, carusel de evenimente de importanta diferita care privesc unul sau mai multe tipuri de asocieri, colaborari, parteneriate, cu sau fara implicarea directa a factorilor externi dar cu miza mare pentru cei cu functie si postura oficiala.

Teoretic, pentru moment, nativii se pot simti bine, in baia de aprecieri, laude si complimente care li se fac. Aspectul este fundamental bun doar pentru cei care desfasoara activitati artistice legate de o prestatie publica. Pentru restul categoriilor de activitati situatia este alunecoasa si dublata de factori de imagine precari, schimbatori sau duplicitari.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, etapa a chibzuielii banesti sau a strategiilor pe fondul unor nevoi financiare de moment. Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), idei surprinzatoare, valoroase, originale, curajoase. Moment de invigorare mentala, schimbari posibile in planul constiintei, dorinta traita intens de a face o schimbare personala, de a se indrepta spre noi domenii de cunoastere prin invatare sau experiment.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...