Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, Gemenii vor simti nevoia sa aiba o initiativa menita sa le imbunatateasca imaginea sau sa le schimbe unora perceptia si opinia despre ei care nu-i avantajeaza. Mici momente de satisfactie legate de cariera. Pe 20 mai, Soarele va intra in zodia Gemenilor, dand casei I, a personalitatii, o vocatie speciala pentru urmatoarele patru saptamani. Totodata, acest traseu solar va accentua discrepantele legate de locul si rolul lor in societate, va genera modificari ale functiei sau rangului si demnitatii detinute pana acum. Soarele lor natal si Soarele in tranzit vor primi opozitia lui Saturn care va impiedica semnarea unor contracte sau va genera confruntari de opinii categorice intre partenerii de afaceri sau intre soti si va naste tensiuni interioare, personale sau parteneriale cu reverberatii spre casa valorificarii superioare a meseriei.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, posibile dispute cu unii prieteni sau cu acele cunostinte care trec prin momente de reasezare a destinului lor in cadre noi de viata, ceea ce le impune o schimbare de atitudine sau de opinie, contrara cu directia de viata a nativilor de unde si discrepantele, destul de greu de acceptat. Desi justificate, reactiile Gemenilor, vor fi radicale sau prea “sonore” fata de semnificatia lor; mai bine zis, le vor da prea multa importanta.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, nativii vor simti nevoia sa-si limpezeasca gandurile ravasite de trairile intense si derutante, din ultima vreme.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, intreaga lor fiinta va fi obligata sa raspunda “prezent!” solicitarilor si sa faca fata provocarilor, cu atat mai mult cu cat, pe 25 mai, la ora 23:31′, va avea loc faza de Luna Noua in Gemeni, care, pentru ei, va avea menirea sa marcheze un eveniment special, in ipostaza de “nou inceput” al unui sector de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...