Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur actioneaza in sectorul natal, eficient si important, pentru Gemeni. Ei vor fi in forma fizica buna si psihica, dand dovada de multa vioiciune mentala, de spontaneitate, de entuziasm, de cordialitate, de buna dispozitie, de chef de vorba.

Vor fi interesanti in tot ceea ce fac sau spun, vor fi inventivi si vor gasi solutii pe moment ori trucuri salvatoare la tot felul de mici probleme ale vietii de fiecare zi. Incepand cu 21 iunie, Soarele va intra in Rac, respectiv, in casa banilor obtinuti din efort propriu.

Din 24 iunie, Marte, si el in tranzit prin zodia Racului, le va da avand si chef de munca, dorinta de a-si spori veniturile, implicare si rabdare. Intre 20 si 21 iunie, Luna le poate atrage simpatia, admiratia sau pretuirea de pe urma unei prestatii la un examen sau la o intrunire publica. Este vremea afirmarii celor tineri, este vremea culegerii roadelor pentru cei maturi si performanti.

Intre 22 si 24 iunie dimineata, vor constata ca nu toate parerile sau initiativele lor sunt usor de pus in practica sau sunt conforme cu realitatea. Probabil ca au uitat ceva, nu au calculat corect un raport de forte, au minimalizat un fapt de viata, care, iata, acum pune bete-n roate, mai ales in relatiile de familie si/sau in chestiunile domestice.

Intre 24 iunie dupa-amiaza si 26 iunie unii se vor dedica jocurilor, sporturilor (fie si numai in postura de spectatori), distractiilor si activitatilor artistice. Vor sa se destinda, sa se simta bine sau sa-si etaleze o serie de talente si abilitati intr-un spatiu public. Cei care au o meserie artistica, interpretativa sau creativa pot avea succes, pot primi laude, aplauze sau recompense.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...