Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Numeroase probleme de ordin material, patrimonial. Unele merg binisor, dar cu intarzieri. Dar si situatii confuze ori care anunta probleme de ordin legal cu privire la bunuri intr-o legatura directa sau indirecta cu pamantul (in sensul de teren, de bun funciar).

Alteori, in functie de logica unei situatii personale, se inmultesc solicitarile indreptate spre un nativ din Taur cu privire la persoane care trec prin momente dramatice si pe care trebuie sa le sustina moral, material, psihic, fizic. Nu este exclusa o serie de evenimente neasteptate tinand de intreaga semnificatie a casei a VIII-a, care este una negativa. Atentie la sporturile extreme (schi, alpinism), precum si la conduita rutiera. 20 si 21 sunt doua zile in care relatiile contractuale, parteneriale pot fi mai intense sau pot avea o incarcatura speciala prin raportare si casa a X-a care presupune o doza mare de iluzionare dar si de pericol asumat fara a fi in cunostinta de cauza sau pe care il minimalizeaza.

Pe 23 decembrie Saturn intra in casa a VII-a si, de aici, timp de aproape trei ani de acum in acolo, va modela si va conditiona toate relatiile parteneriale, modul de viata personal si ridicarea sociala prin meserie si calitati, prilej de iluzii desarte si tendinte de a forta nota prin exagerare sau autoritarism. Pe 24 si 25 decembrie, schimb intens de idei si opinii; pentru unii, adevarata furtuna de vesti, informatii, impresii, unele confortabile altele care irita si enerveaza.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...