Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 20-26 August 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), momente in care orgoliul lor va fi satisfacut de laudele, elogiile sau aprecierile care le sunt aduse pentru valoarea lor personala, pentru nivelul performant al activitatii lor. Mici bucurii si impliniri ale unor dorinte de afirmare in plan socio-profesional. Uneori, tocmai in aceste clipe placute, familia nu le va fi alaturi.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, relatiile de prietenie vor fi dinamice dar vor putea aluneca in controverse si riposte. Surprizele pe care unii cunoscuti le vor face nativilor, nu le vor fi pe plac acestora.

Pe 23 si 24 august, indispozitiile trecatoare ii indeamna pe Gemeni sa-si ia un moment de repaus din clocotul cotidian in care s-au lasat antrenati in ultimul timp. Vor lenevi, se vor odihni, isi vor aduce aminte ca, pe lumea asta, mai exista si odihna, siesta, tihna, abandon. Cei cu afectiuni tiroidiene vor fi mai puternic influentati de acest tranzit.

Pe 25 si 26 august, insa Luna va tranzita semnul lor zodiacal si ii va trezi din reverie. Acestia vor fi gata sa raspunda la orice chemare, veseli, optimisti, lasand impresia ca au lasat in spate necazurile si tracasarile. Asta nu va face insa mai simple problemele care se vor isca pe sectorul familiei din care provin, pe sectorul casatoriei, al afacerilor sau al proceselor ori pe cel al carierei.

Din 22 august, Soarele va intra in casa a IV-a. Numarul mare de opozitii si cuadraturi pe care le va face Soarele in Fecioara cu Soarele natal al Gemenilor, cu planetele din Pesti si din Sagetator, isi va pune amprenta astrala pe cele mai importante decizii. Delicate si, uneori, chiar paguboase, se pot dovedi conflictele intre soti sau asociati ori de cate ori va fi vorba de un interes patrimonial. Partajele ar trebui amanate. Latura locativa, funciara si a posesiilor legate, direct sau indirect, de “pamant” va traversa, pentru o luna, o criza a solutiilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...