Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 19 septembrie unii nativi se pot simti rau din urmatoarele cauze: prea multe medicamente, prea mult alcool, o infectie, o problema dentara, o disfunctie la nivelul aparatului urinar (barbati) si al celui genital (femei).

Restul zilei de 19 septembrie, 20 si 21 septembrie (pana la ora 16) ridica probleme legate de o relatie parteneriala. Prima forma de manifestare a unor neconcordante este la nivelul dialogului (intrebari, acuzatii, explicatii, tratative etc.). La o cercetare atenta se va observa ca unele motive de discordie sunt vechi (mai ales in casniciile care scartie de o viata, fara sa se fi ajuns la divort).

Cele care dateaza din perioada 23 decembrie 2014 – 15 iunie 2015 revin in actualitate chiar daca, in timpul verii, ele pareau abandonate sau perimate. Intre dupaamiaza zilei de 21 septembrie si seara zilei de 23 septembrie unii Gemeni se pot confrunta cu nevoia imperioasa de a opera schimbari in activitatea sau in obiceiurile personale legate de bani, provocate de restrictii, limitari, neputinte.

Dezacorduri si ostilitate ori de cate ori ei vor aborda o chestiune de natura materiala (administrarea unor bunuri, case, terenuri, a unui patrimoniu), de a face acte intre vii etc. Intre 24 si 25 septembrie mintea lor devine sclipitoare. Au imaginatie, sunt in excelenta forma intelectuala. Isi pot valorifica pregatirea profesionala sau calitatile ce tin de o personalitate inzestrata cu talent, har, subtilitate.

Dialogurile si informatiile inspre si dinspre strainatate sunt privilegiate si marcate de o doza de inedit. Sunt avantajati cei care desfasoara activitati in literatura, presa, teatru, film, televiziune, oratorie. Atentie la tot ceea ce se intampla intre 23/24 septembrie si apoi intre 25/26 septembrie, cu valoarea de mesaj existential, de semn al destinului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...