Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, dialogurile nu vor fi un factor de liniste sau posibilitatea rezolvarii unei cauze curente. Gemenii vor fi imperativi, orgoliosi, radicali. Cele mai riscante comportamente, pe fondul si asa incarcat de numeroase motive de nemultumire, vor fi cele manifestate la locul de munca. In timpul unor deplasari curente sau calatorii de scurta durata se pot produce incidente bizare.

Componenta casnicie/afaceri sau eventualele implicatii juridice pot contribui la starea de nesiguranta si, uneori, chiar de spaima, legata de felul in care ar putea evolua lucrurile. Examenele vor avea un grad de risc sporit, provenind din slabiciunile de moment ale nativilor care nu se vor putea concentra, vor dori sa faca pe interesantii, pe originalii dar, toate artificiile menite sa lase comisia de examinare cu “gura cascata”, ar putea avea un efect contrar.

De aceea, e nevoie de modestie, masura, decenta si autocontrol. Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, blocaj interior generat de incapacitatea de a judeca corect, pe fondul unor tulburari afective de data recenta.

In seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra in Sagetator, respectiv in casa a VII-a, unde va instala o nota justitiara sau va introduce o componenta juridica multor fapte de viata. Astfel, pe fondul unui conflict mai vechi, se poate ajunge la proces, initiat de ei sau de catre adversari. Relatiile parteneriale, in ansamblul lor, pot deveni periculos de instabile si de “inflamate”.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, lipsa banilor ar putea provoca adevarate crize in relatiile cu copiii, cu persoana iubita sau cu prietenii, nativii incercand sa identifice sursa unor nereguli sau calea de urmat pentru a pune capat pagubelor si neregulilor materiale.

Nota generala a saptamanii o vor da planetele din casa a VII-a (Soare, Mercur si Saturn) care vor trimite Cuadraturi la casa a X-a si a IV-a, si opozitii severe catre casa I a personalitatii lor, motiv astral pentru indoieli, temeri, inhibitii, reactii imprevizibile care mascheaza teama de necunoscut sau nesiguranta de sine. Uneori, cei care si-au facut planuri de “marire”, de ascensiune sociala rapida sau spectaculoasa, si-ar putea vedea visurile spulberate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...