Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Rastimpul cuprins intre 19 si 20 martie este indicat pentru a se initia acele discutii in care nativul intentioneaza sa-si impuna un punct de vedere, sa-si sustina un interes ori sa se prezinte in fata unei comisii de verificare sau jurizare a cunostintelor lui teoretice si a abilitatilor practice.

Cel mai bine, vor sta ei, in cazul examenelor, la capitolul incredere in sine si curaj. Gemenii nu vor avea niciun trac si nici o emotie, indiferent ce proba sau subiect li se va spre rezolvare. Chiar daca nu vor fi pe deplin stapani pe materie sau pe domeniul in care se exprima, ei vor dovedi autocontrol si putere de convingere.

Intre 21 si 23 martie dimineata, in centrul existentei lor de fiecare zi va fi familia din care provin in contradictie cu obligatiile profesionale sau cu rolul pe care il au in societate si pe care trebuie sa le apare de pericole si excese.

Cei doi Benefici, in opozitie, creeaza situatii ce ii obliga sa faca alegeri dificile: ce sacrifica si carei relatii i se dedica cu prioritate?! In situatia in care, pentru unii nativi, se va pune problema unei casatorii (impotriva dorintei familiei) sau a unei despartiri, situatia poate sa le apara unor, fara iesire. Procesele de divort, de partaj sau de separare de bunuri a partenerilor de orice natura se vor poticni.

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, prieteniile vor fi tulburate de incarcatura energetica a Lunii Pline si a eclipsei de Luna care vor arunca unde de ostilitate peste relatiile afective, inclusiv asupra relatiilor dintre parinti si copii.

Gemenii se vor purta in aceste zile ca si cum, tot timpul, ii deranjeaza ceva iar rabufnirile lor, mai mult sau mai putin motivate, vor fi exagerate. Unele apropieri umane se pot dovedi paguboase in plan financiar, alteori parteneriatele vor intra in criza, ca o consecinta a conjuncturii complicate in care au intrat de ceva vreme.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...