Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie Gemenii vor fi niste persoane dinamice, ei implicandu-se in chestiunile comune care ii leaga de prieteni si cunoscuti. Vor fi saritori, dornici sa ajute, vorbareti, prezenti in mijlocul evenimentelor. Uneori vor exagera, alteori sa vor enerva ca intentiile lor nu sunt corect intelese sau ca unele persoane din anturajul lor vor tot timpul altceva decat doresc sau planuiesc ei. Dar, acestea sunt detalii marunte, care nu le ocupa prea mult timpul si atentia.

Intre 21 si 22 decembrie se opresc oarecum din acest entuziasm si mediteaza, chibzuiesc, cantaresc. Poate ca si organismul le da un semnal clar ca e bine sa puna capat comportamentului navalnic care le mananca energia si vor hotari ca e mai indicat sa se odihneasca, asta in cazul in care guturaiul sau vreo masea nu le strica cheful de viata.

Pe 23 si 24 decembrie vor fi iar in forma, stralucitori, degajati, sinceri, deschisi. Dinspre casele IV, VII si X le vor veni mesaje legate de planetele care le tranziteaza. Cu toatele vor anticipa modificarile necesare, schimbarile iminente, repozitionarile pe relatia cu familia, contractele, viata publica, activitatea sociala si profesionala ori cu rivalii si eventualele procese sau conflicte.

Pe 25 decembrie, Luna Plina marcheaza cele doua case ale banilor si, dincolo de aerul de sarbatoare firesc al zilei, presara numeroase mesaje de avertisment cu privire la o serie de relatii interumane si activitati care nu merg bine in realitate, risca sa se altereze cat de curand, relevand componenta lor dificila, rigida ce le face greu de manevrate in ciuda abilitatii innascute a nativilor.

Avantajele scontate prin intelegeri si contracte vor aparea, pe fondul unor conjuncturi ce poarta o amprenta personala, in functie de varsta si locul in societate al fiecarui nativ, in adevarata lor esenta, explicand astfel natura piedicilor care se vor ivi in perioada imediat urmatoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...