Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 19-25 August 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, premize financiare marcate de lipsuri si imposibilitatea de a face fata platilor care se ivesc in acest rastimp. Pe deasupra, copiii le cer, le pretind sau ii roaga pe Gemeni sa primeasca “ceva” (o haina, o vacanta, un obiect scump) iar parintii, pentru a le face pe plac, vor incerca tot felul de “artificii”. Posibile ingrijorari legate de felul in care va decurge salarizarea lor de acum inainte.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, dinamica sociala speciala: Gemenii pot pleca in vacante, excursii sau in deplasari cu scop precis in timpul carora se pot ivi tot felul de surprize, dand acestor calatorii nota unei adevarate aventuri. Pe fondul Lunii Noi in Leu (casa a III-a), insotite de o eclipsa totala de Soare, care va spori sansa unui context mai putin obisnuit, un astfel de drum ar putea fi o adevarata “plecare la intalnire cu destinul” in timpul caruia ar putea avea loc un eveniment important, cu profunde reverberatii biografice.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, nativii se vor gandi mult la ce inseamna pentru ei casa, familia, statutul material cu bunele si relele pe care acestea le presupun. Acest proces interior de ierarhizare si triere a prioritatilor va fi patronat de Guvernatorul lor, Mercur, aflat in tranzit prin casa a IV-a, a carui miscare aparent retrograda va imprima acest caracter retrospectiv. Gemenii se vor gandi la o reformulare mai profunda, de substanta, a intregii lor stabilitati familiale si/sau materiale, proces interior la care se va adauga si influenta Soarelui care, in ziua de 23 august, va intra in zodia Fecioarei.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, Luna se va afla in casa destinderii, a relaxarii, a creativitatii si a jocurilor sentimentale, dand, unora dintre ele, o pondere mai mica sau mai mare in functie de varsta si logica de viata a fiecarui Geaman.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...