Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, stare generala organica proasta: nativii s-ar putea simti obositi, tracasati, vor lucra fara chef, vor fi nervosi, irascibili sau vor contacta o raceala (viroza); in afara unui psihic marcat de stari apasatoare se va mentine riscul de a face o infectie dentara, genitala sau urinara. La locul de munca se pot contura situatii dizarmonice, provocate de nemultumirile si conflictele accentuate, pe 18 noiembrie, de faza Lunii Noi in Scorpion.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, numeroase premize pentru dialoguri, negocieri menite sa puna la punct detaliile unui contract, ale unui parteneriat ori sa rezolve un conflict. Nota generala este de discutii oficiale sau cu miza legala (acte ce urmeaza a fi legalizate, consfintite prin aprobari ulterioare), sustinuta, din ce in ce mai bine, incepand cu 22 noiembrie, cand Soarele va intra in zodia Sagetatorului, in acest sector astral.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, griji si/sau nemultumiri provocate de stagnarea unor demersuri ori de piedicile care se ridica in calea unor solutii de natura materiala sau baneasca.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, idei interesante, solutii originale, capacitate de a gandi repede si bine. Vor fi avantajate activitatile care presupun rapiditate in reactii, ingeniozitate, spontaneitate, capacitate de exprimare expresiva, sustinere ideatica, relatii directe cu publicul (lectii, cursuri, demonstratii, conferinte) sau mediate, prin luari de pozitie, declaratii, interviuri. Sectorul sperantelor legate de integrarea nativului in anumite grupuri de interes sau de actiune va functiona mai bine, incepand cu 23 noiembrie, cand Neptun va parasi retrogradarea, in care s-a aflat multe luni de zile, si va reveni la miscarea directa, reluand firul evenimentelor sau sanselor conturate pana la, sau in prejma datei, de 24 februarie a.c.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...