Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, pe perioada noptii, pentru Romania, se poate vorbi de un somn agitat sau de stari organice proaste provenind de la disfunctii organice curente.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, posibile intalniri cu scop de afaceri, in care se vor purta discutii de principiu, de familiarizare, de punere in tema. Unele vor avea darul sa le faca placere nativilor sau chiar sa-i incante, in absenta unor conformatii mai profunde, motiv pentru care, vor fi tentati sa se implice in activitatile sau afacerile propuse. Nota generala va fi pana la urma de iluzii frumoase.

Pe 20 martie, la ora pranzului, Soarele va intra in casa prietenilor si, de acolo, alaturi de celelalte trei planete aflate in tranzit, va dinamiza relatiile cu o serie de cunoscuti mai vechi sau mai noi si va lega, nu intotdeauna armonic, acest sector de cel al asocierilor, motiv pentru care, ziua de 24 martie poate fi una nefericita sau plina de capcanele unei initiative care incalca normele morale sau legale; prietenii vor depasi masura. Daca Gemenii nu vor sesiza acest aspect, atunci ei ar trebui sa tina cont de avertismentul nostru care intuieste capcane si pericole viitoare, generate de parteneriatele grabite, fara o analiza si o verificare temeinica.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, preocupari materiale, pe fondul unor lipsuri.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, momente de inspiratie, de revelatie si de intuitie. Gemenii se pot manifesta in mod original, interesant si surprinzator in planul creatiei si al interpretarii artistice, unde vor alege calea noutatii, a ruperii barierelor traditionale sau, in planul exprimarii literare, gazetaresti si mediatice (TV, radio, on line), cu care vor uimi sau, macar, vor atrage atentia, prin curajul si indrazneala cu care se vor exprima, “spunand lucrurilor pe nume”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...