Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Principalele schimbari care se produc in registrul astral al celor nascuti in Gemeni provine, fireste, de la intrarea Soarelui si a planetei Mercur (guvernatorul lor) in casa a treia in semnul de Foc al Leului, in ziua de 23 iulie, loc din care aceasta pereche le va da, daca tot le place sa comunice, toate motivele sa se exprime cand si cum e nevoie. Vor fi in forma buna mentala, vor fi motivati, energici, plini de spontaneitate, inventivi, dornici de afirmare dar atentie! si extrem de nerabdatori, agitati sau obositori.

Daca este vorba de studii, examene, verificari, teste , evaluari etc. Gemenii, indiferent de varsta, se dedica acelei cauze, se pregatesc, dand dovada de ambitie si motivatie. Dar, din nou, atentie! nu cu harnicia vor sta ei bine ci cu spiritul speculativ, cu dorinta de a se impune, de a dicta, de a controla.

Uneori, toate acestea pot fi o solutie pentru a obtine un calificativ bun, pentru a trece pragurile unor examinari dar nu sunt reteta ideala recomandata de catre astrolog, pentru ca aceste predispozitii ii imping pe nativi sa exagereze, sa-si doreasca sa epateze sau sa pacaleasca numai din dorinta de a se arata mai destepti decat altii.

Se mai pot inregistra calatorii placute sau noroc la drum, sansa de a trai, descoperi sau rezolva ceva special. Intre 19 si 21 iulie se lasa cuprinsi de dorinta de a face ordine, curatenie in casa, in gospodarie sau, metaforic vorbind, in relatiile de familie.

Intre 22 si 24 iulie dimineata, asupra lor se abate un vant de libertate si tendinta generala este de a se detasa de tot ce-i plictiseste, de tot ceea ce nu le aduce o satisfactie imediata sau pentru obtinerea careia trebuie sa depuna efort. Vor pace, distractie dar in registrul cel mai comod, cel mai putin solicitant.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...