Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), nemultumiri inabusite cu greu, determinate de relatiile tensionate de la locul de munca ori de manevrele ascunse ale unor rivali. Discrete stari proaste organice.

Pe 18 februarie, Soarele va intra in zodia Pestilor, plasandu-se, astfel, in casa a X-a a ridicarii in rang social sau profesional. Desi nu poate fi vorba de un succes propriu-zis, totusi, nativii se vor apropia de scopul pe care si l-au propus in dorinta lor de afirmare si consolidare in si prin meserie. Intreaga luna va fi marcata de conturarea sau limpezirea unor orizonturi aspirationale.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), chestiuni de normalitate, moralitate sau legalitate se vor naste in relatiile conjugale sau de afaceri ori in derularea unor contracte. Prudenta, pe fondul procedurilor juridice (cercetari, anchete, procese, marturii, aparari avocatiale), priveste, in solidar, atat partile cat si avocatii angajati. Atentie la capcane si detalii.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), posibila revizuire a unei investitii sau amanare a unei plati. In lipsa de banilor, se poate renunta la unele proiecte pe termen nedeterminat.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, perioada marcata de incredere, de curaj sau de avant intr-o chestiune de logica interioara care s-a destramat pe fondul unor dezamagirii de data recenta sau al constatarii inutilitatii unor demersuri. Posibila solutie intuita, gratie unei inspiratii de moment. Intreaga saptamana va purta marcajul conflictual in relatiile cu prietenii (dialog, activitati comune, idei neimpartasite reciproc, divergente de scop, stil si metoda de actiune). Gemenii vor persista in greseala iar prietenii lor se vor incapatana si vor dori “dreptate” cu orice pret. Risc crescut de a se produce certuri sau despartiri in cuplurile de indragostiti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...