Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Daca ar fi sa se intample ca la carte, ziua de 18 aprilie ar trebui sa le induca celor nascuti in zodia Gemenilor nevoia acceptarii unor situatii care presupun abordarea intr-un chip diferit a relatiilor de prietenie, a intereselor de grup sau a relatiilor sociale bazate pe afinitati.

Luna Noua poate provoca o serie de schimbari de atitudine, de intentie sau de interes si in randul celor cu care intra in contact un nativ din Gemeni, obligandu-l si pe el sa se adapteze mai intai prin identificarea acestui tip de “nou”, apoi prin recunoasterea nevoii de adaptare la noua realitate a lui insusi. Uneori, aceste transformari se fac in urma unor discutii aprinse, alteori, tensiunile alimentate de mult timp incoace, ajung la un punct care nu poate fi depasit decat prin sacrificii si reevaluare a oamenilor si relatiilor. Dupa care se va asterne o liniste aparenta.

Doar ca planetele ce vor tranzita zodia Taurului, in perioada 18 – 24 aprilie, cat si in urmatoarele doua-trei saptamani, vor lucra pentru “asternerea” unui drum nou, mai profitabil, chiar daca nu spectaculos. Premiza lui sunt dialogurile si actiunile discrete. Venus continua sa le ofere doza de optimism necesara. Intre 21 si 23 aprilie, ei pot face un schimb interesant de idei si informatii menite sa le retuseze perceptiile, opiniile si sa-le dea o viziune mai apropiata de realitate.

Mici probleme de sanatate pot aparea, indiferent de varsta, justificate de o imprudenta (efort fizic mare), de regimul endocrin, fiziologia glandei tiroide si a glandelor paratiroide, a dentitiei, de fiziologia zonei anatomice a gatului (amigdale, ganglioni limfatici, osatura celor doua maxilare, deschiderea traheii si esofagului, limba).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...