Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Septembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17-23 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), se va consuma sub semnul unor preocupari legate de cariera sau de familia lor, facandu-i pe nativi sa se framante in vederea gasirii unei solutii onorabile.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se anunta o perioada marcata de combativitate. Relatiile Gemenilor cu prietenii si apropiatii lor se fac si se desfac repede. In fata unor evidente ce nu mai pot fi contestate, Gemenii vor lua decizii bruste si/sau categorice, poate si fiindca vor sa elimine pericolul care pluteste in aer in jurul lor, a unor afaceri sau a unor circumstante de viata personala. Nici relatiile sentimentale nu vor fi scutite de aceste zguduiri. In cea mai buna varianta, ar putea fi vorba de reasezare unei relatii bruiate de neincredere si subminata de intamplarile nefericite, bazate pe morala si onestitate.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), Gemenii pot avea stari organice proaste de scurta durata. Alte persoane pot face infectii (stomatologice, urinale, genitale). Nu sunt indicate nici micile, nici marile interventii chirurgicale cu exceptia unei urgente. Un plus de risc va plana asupra femeilor, mai ales dupa 23 septembrie. In planul muncii, unii ar putea face o “prostie” la locul de munca din neglijenta, eroare, indisciplina, neatentie, lipsa de pregatire profesionala, care sa atraga sanctiuni dar, mai ales, avertismente si neincredere.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), starea buna a Gemenilor si tentatia de a uita de necazuri si a se bucura de viata ar putea sa fie contracarata de “chemarile la raport” ale cate unui eveniment disonant.

Din a doua parte a zilei de 23 septembrie, se vor intensifica preocuparile legate de posibilitatea unui castig suplimentar prin munca sau de efortul de a pastra ceea ce au asigurat deja printr-un contract.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...