Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, Gemenii doresc mult sa faca un progres pe directia unor discutii lamuritoare, de impacare sau de alcatuire a unui parteneriat dar se ridica numeroase opozitii care ii impiedica sa se exprime cu degajare in fata unor persoane cu functie sau cu “greutate” socio-profesionala, lasand impresia ca nu sunt siguri pe ei; in realitate, ei fiind doar intimidati.

Intre 19 si 20 octombrie unii se pot crampona de un bun material, de un avantaj, de o mica suma de bani doar din ambitia de a nu ceda in fata cuiva lasand, astfel, impresia ca sunt “slabi”. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, mintea lor va functiona bine. Mentalul lor va fi la cote mari si asta se va vedea in felul in care se vor prezenta in lume, vor vorbi, vor sustine o cauza. Vor fi inventivi, originali, indrazneti si, de cele mai multe ori, performanti.

De acest tranzit vor fi avantajati mai ales cei care desfasoara activitati publice (arta interpretativa, presa, televiziune, cinematografie) sau cei care lucreaza in domenii “intelectuale” de genul filozofie, sociologie, psihologie etc. In restul zilei de 23 octombrie, Gemenii incep sa se puna, destul de puternic, in prim-planul atentiei lor, o serie de aspecte ce tin de succes, de imagine, de simpatie a publicului sau de reactie a opiniei publice.

Este vorba de o provocare (care va dura pana pe 25 octombrie) si nu putine vor fi obstacolele pe care vor fi obligati sa le infrunte si (daca pot) sa le depaseasca. De altfel, pe aceasta directie a caselor IV – X, se instaleaza cele mai multe dificultatile ce impun eforturi de intelegere si de adaptare la realitate. Aici, vor intra in joc relatiile publice in contradictie cu cele de familie precum si cu cele parteneriale care pun, chiar de la inceputul perioadei analizate de noi, niste repere pe care nu le vor putea ignora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...