Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a saptamanii viitoare decurge normal, placut, ba poate chiar agrementat cu o serie de momente fericite (jocuri, mici calatorii, intalniri agreabile, surprize placute, aventuri, mici escapade amoroase). De vineri, registrul se schimba brusc. Modificarile astrale privesc, dupa 23/24 octombrie, casa muncii de fiecare zi, relatiile cu sefii si colegii. Raporturile de munca incep sa devina complicate, conflictuale; uneori tensiunea care pluteste in aer se poate transforma in conflict deschis.

Se amesteca indistinct rafuieli mai vechi, conturi nereglate, dorinta de revansa sau chiar de razbunare a nativului ori a celorlalte persoane angajate in disputa. Se pot face anunturi la locul de munca ce privesc schimbari de statut, de responsabilitati care enerveaza, supara sau descumpanesc. Pe un astfel de fundal nu se iau decizii importante, nu se reactioneaza temperamental, nu se escaladeaza conflictele, nu se alimenteaza animozitatile. Se observa, se analizeaza si se face stoc de informatii lamuritoare.

Sanatatea va reprezenta pentru unele persoane (sunt mai vizati nativii in varsta) o preocupare constanta. Nu lasati micile infectii care s-au instalat in organism la voia intamplarii. Ele se pot agrava sau complica brusc, asociindu- se cu alte slabiciuni sau boli cronice existente. Nu este momentul pentru interventii chirurgicale, ginecologice sau stomatologice. Ele pot fi facute dupa 23/24 noiembrie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...