Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie posibile mici satisfactii personale, motive de bucurie provocate de o lauda, o postura profesionala, sociala sau publica care le scoate in evidenta calitatile.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, disputele intre nativi si prieteni aproape ca nu pot fi evitate; pot fi, cel mult, in functie de temperament si educatie, atenuate si cenzurate pentru a nu declansa un conflict de proportii cu consecinte nedorite. Banii vor fi unul dintre motivele discordiei care se va naste.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, gandul cel bun va birui. Gemenii vor evalua atent, lucid si echilibrat ipostazele de viata care “i-au dat peste cap” in ultima vreme si le vor evalua cu obiectivitate si pragmatism.

In dimineata zilei de 21 iunie Soarele va intra in zodia Racului, respectiv in casa a II-a a banilor proveniti din munca propriei a acestor nativi, si va marca jaloane de care trebuie sa tina cont pentru viitorul lor financiar. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur care va introduce o nota de incapacitate de a se adapta la conditiile si limitarile momentului, facandu-i pe nativi sa se cramponeze de detalii. Uneori, egoismul sau interesele de moment, marunte, ii pot face sa se blocheze in cazul unor discutii privitoare la salariu sau venituri.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, Luna va tranzita aceasta casa a banilor obtinuti din munca proprie si va indica sau chiar va genera, din dimineata zilei de 24 iunie, cand se va afla in postura de Luna Noua in Rac, o posibila criza sau dezordine financiara. Tendinta nativilor va fi sa o abordeze in forta, exces de zel periculos pentru ca Marte, si el in tranzit prin casa a II-a, va face, din 23 iunie, cuadratura la grad perfect cu Jupiter, ceea ce-i va impinge greseasca, sa exagereze sau sa ia decizii neinspirate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...