Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 17 si 18 ianuarie nativii pot stabili tot felul de contacte umane care au ca scop stabilirea unor cadre de munca, cooperare sau participare a lor, pe baza unei intelegeri sau a unui contract la un proiect.

Au destul fler pentru a pune punctul pe i. Din 20 ianuarie dupa-amiaza si pana pe 22 dimineata, ii framanta chestiunile legate de opinii, crezuri sau atasamente fata de idei colective (sociale, politice, religioase, morale, filosofice). Sunt preocupati de tot ce tine de idei, de subtilitate sau de un inalt nivel de spiritualitate.

Uneori, folositor, de schimbul de opinii, alteori au noroc sa afle, sa auda, sa invete din studiu, din observatia personala sau din analiza atenta a evenimentelor ce se deruleaza. Depinde de situatia in care se afla cate un Geaman, dar exista si posibilitatea de a trece prin momente delicate, cand, alunecoase, cuvintele insele sunt capcana si amenintare. Atentie la sensul cuvintelor si la ton. Nu lasati loc la interpretari.

De aici, unora li se poate trage cate un ponos. În acest sector al casei a IX-a se asaza si faza de Luna Noua care ii poate pune in fata unor situatii inedite cu privire la o ipostaza publica sau socio-profesionala. De aici si tendinta de a se dezice sau de a (re)nega ceva ce au sustinut, pana nu demult, ca pretuiesc.

Din dupa- amiaza zilei de 22 si pana pe 24 ianuarie unii pot primi cu satisfactie nedisimulata laude publice, admiratie, semne de pretuire ori premii si distinctii. Aceeasi postura contradictorie este sustinuta de un alt trio astral cu impact direct asupra aliantelor sau functiei.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...