Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, ipostaze publice favorabile in functie de varsta si rolul social sau profesional jucat de nativii din Pesti. Nota generala este de succes la public, de imagine favorabila, de comentarii sau, cum se spune in jargon, de “presa” buna, admiratie, simpatie din partea publicului tintit (elevi, studenti, spectatori, auditoriul unei intruniri oficiale) sau a opiniei publice.

Din 18 februarie, cand Soarele si Mercur vor intra in zodia Pestilor, casa a X-a se incarca cu ipostaze suplimentare (debut de succes, afirmare, numire intr-o functie, premiu, recompensa).

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, relatiile cu prietenii vor fi dinamice, intense, dar, uneori, intre nativi si cunoscutii lor se pot ivi situatii mai “aspre”, care vor pune prietenia lor la incercare. Vina ar putea veni din partea Gemenilor, care vor fi prea vocali, prea insistenti sau vor adopta un comportament dominator.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, Gemenii vor manifesta tendinta de a se retrage in universul lor interior, de a se domoli temperamental, de a nu mai reactiona navalnic si de a se odihni. Unii vor fi obositi de solicitarile din ultima vreme si vor dori sa-si recupereze fortele risipite, de multe ori, in chip disproportionat, pe fleacuri. Axa celor doua case ale sanatatii va fi pusa la incercare in aceste zile pe sectorul endocrin, imunitar, genital sau urinar, ceea ce, ca tendinta astrala, nu este o noutate, dar acum, din cauza tranzitului Lunii prin zodia Taurului si respectiv a casei a XII-a, vulnerabilitatile organice ale sectoarelor amintite pot genera stari trecatoare sau mai deranjante.

Din 23 februarie, dupa ora 2:08, Gemenii se vor simti mai bine, vor fi din nou intr-o buna forma mentala si intelectuala, abordand chestiunile cotidiene cu umor si detasare, gasind rezolvari rapide, la tot pasul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...