Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), conflict intre dorinta de a castiga a unui nativ care poate angaja o discutie de buna credinta cu un sef sau patron dar care vor primi raspunsuri nemultumitoare sau nepoliticoase. Gemenii croiesc planuri de afirmare, de schimbare a vietii lor profesionale, care sa-i transforme in persoane cunoscute si de succes. Situatii favorabile, deschideri relationale care trebuie sa fie valorificate fara intarziere, in legatura cu imaginea publica, cu o schimbare de statut profesional sau cu un impuls venit “din afara”.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, efort major de stabilizare a relatiilor de familie. Vor prima micile interese, chestiunile de ordin practic care vor trebui solutionate.

Din 19 decembrie, Marte va incepe sa tranziteze casa a X-a a hartii cerului acestor nativi care le va da instrumentele intelectuale, culturale, religioase necesare pentru a se afirma, pentru a cuceri inima cuiva (a unei persoane importante, a publicului, a unui sector de specialisti in cadrul caruia lucreaza Gemenii, etc.). Nota generala va fi de efort, investitie de timp si energie, motivatie si implicare.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), se pot intensifica sau se pot contura conflicte intre nativi si persoanele dragi lor (parinti/copii, iubit/iubita, logodnici, etc.). Vibratiile lui Saturn din casa a VII-a vor functiona ca un factor de constrangere sau ca un activator al unor principii riguroase care, daca nu vor fi respectate, vor periclita relatiile de cooperare obligandu-i pe Gemeni sa-si reformuleze parerile si convingerile. Nevoia de adaptare continua va crea o stare de stres si de nesiguranta (daca nu vor intelege adevarata natura a evenimentelor si semnificatia lor).

In restul zilei de 23 decembrie, stare proasta psihica sau organica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...