Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, Gemenii vor trebui sa gaseasca solutii pentru a face fata cheltuielilor legate de cresterea, educarea sau ingrijirea copiilor sau a celor generate de partenerii lor de viata ori de afaceri (pagube, daune, datorii).

Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, unii Gemeni ar putea sa se exprime intr-un cadru oficial sau in public pentru a sustine o cauza, pentru a prezenta un proiect ori pentru a trece etapele de verificare a cunostintelor profesionale; in mod normal, ar trebui sa faca o figura frumoasa ori chiar sa impresioneze.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, chestiunile legate de casa si gospodarie, de relatia cu rudele de sange ori problemele privitoare la patrimoniu se pot inmulti. Acestea ii vor obliga sa se redreseze si sa analizeze cu responsabilitate si luciditate dificultatile prin care trec. In aceasta prima etapa, pot avea discutii “de principiu”, pentru ca, dupa 20 septembrie, cand planeta Venus va intra in zodia Fecioarei, ei sa valorifice ipostazele favorabile pentru initiative si decizii ferme.

Tot pe 20 septembrie, va avea loc si faza Lunii Noi in Fecioara, in aceiasi casa a IV-a, care va permite o schimbare, va favoriza inceputul altor relatii sau va croi rapid circumstantele unei despartirii de un trecut putin convenabil.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, relatiile afective pot fi tulburate de situatiile stranii, de imprejurarile ciudate care ii vor obliga pe nativi sa se repozitioneze fata de copii si cei dragi ori prin evenimentele exterioare si informatiile care ii vor implica intr-un vartej de contradictii si conflicte care le vor pune relatia la incercare, ipostaze resimtite si mai acut, dupa 22 septembrie, seara, cand Soarele va in zodia Balantei, influentand casa a V-a a emotiilor, a creativitatii si a dragostei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...