Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie relatiile parteneriale vor trece prin adevarate incercari. Unele nu vor evolua la nivelul asteptarilor sau al situatiei de moment; alteori, vor apare tot felul de pricini contractuale, juridice sau legale care ii vor impiedica pe nativi sa actioneze asa cum doresc sau asa cum ar trebui, de unde si nevoia de a “improviza”.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′) efortul nativilor se va indrepta spre rezolvarea unei situatii materiale pentru care, pe moment, nu vor avea banii necesari sau suficiente resurse. La inceputul zilei de 29 iulie se va produce Luna Plina in Capricorn legata de aceasta casa a avantajelor sau castigurilor materiale dar care, prin actual predispozitie astrala, nu aduce un profit ci, dimpotriva, genereaza ingrijorare sau stramtorare. In unele cazuri, aceasta situatie treneaza de anul trecut, de aceea, nativii se vor vedea nevoiti sa-i puna punct, fie si cu sacrificii.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12 se contureaza o serie de mici evenimente care “plutesc in aer”: discutii, informatii, vesti, avertismente, sfaturi, idei care graviteaza, cu toatele, in jurul unui proiect personal ce ar trebui sa aduca o schimbare in planul profesiei sau al felului in care se pot pune de acord cu aspiratiile lor. In a doua parte a zilei de 22 iulie incep sa se petreaca niste evenimente care le fac placere.

Vor fi simpatizati, laudati, vor primi premii sau distinctii, li se pot face propuneri onorante. Cea mai intensa activitate se va inregistra pe segmentul casei a III-a, a drumurilor scurte dar mai ales al examenelor unde, acesti nativi pot obtine un succes remarcabil pe fondul unei prestatii de exceptie. Cei maturi se pot impune in discutiile curente cu autoritate sau pot crea culoare favorabile lor, in vederea finalizarii unor negocieri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...