Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie nu putine vor fi situatiile in care prietenii si cunoscutii ii vor enerva pe nativii din Gemeni.

Motivele sunt variate si ele pleaca de la simplele diferente de opinii sustinute in contradictoriu, pana la divergentele de interese. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, nativii vor sa se calmeze. Fac acest efort pentru a putea analiza cu rabdare si calm una sau mai multe situatii care s-au alterat la locul de munca. Sanatatea, fara sa indice o suferinta anume, nu va fi la cote optime.

Tot timpul va “scartai” ceva. Din 19 ianuarie (dupa ora 11.41) si pana pe 21 ianuarie dupa-amiaza, nativii se pot simti mai bine decat in ultimele doua zile. Au initiative interesante, se mobilizeaza repede dar, pe unele directii (familie, parteneriat, viata publica, functii oficiale) se ridica probleme de comunicare. Uneori, acesti nativi pot fi constransi sa vorbeasca sa faca marturisi, sa faca declaratii, oficiale intr-o chestiune ce priveste munca, functia sau responsabilitatea lor.

Un temei juridic ii va impiedica sa fie sinceri, sa actioneze degajat si fara constrangeri. Alteori, tot in baza acestui reper juridic sau moral, ei vor putea fi obligati sa nuanteze o atitudine, sa reformuleze o judecata de valoare, sa retracteze o declaratie sau o decizie.

Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, probleme banesti devin stringente, urgente, micile cheltuieli suprapunandu-se peste cele mari sau urgente, motiv de ingrijorare sau chiar de blocaj financiar personal.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra in Varsator, in casa a IX-a a ideilor superioare, si, de acolo, timp de o luna, ii va obliga pe Gemeni sa se alinieze la actualitate, sa tina cont de elemente care s-au instaurat in diferite sectoare de viata si activitate, sa se adapteze din mers la conditiile nou create. Unul dintre domeniile vizate ar fi locul de munca: viziune, standarde noi de calitate si eficienta impuse de catre sefi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...