Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Aprilie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 16-22 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 aprilie, autoritatea Gemenilor atunci cand discuta, analizeaza, explica sau argumenteaza va fi la cote mari. Orgoliul, vanitatea chiar, vor fi si ele sporite de acest tranzit care parca le da nativilor aripi. Aspect pozitiv pentru cei care sustin examene. Atentie: a nu se depasi masura astfel incat siguranta de sine sa nu lase impresia de infatuare sau aroganta. Gemenii pot obtine mici victorii pe fondul unor dezbateri in cadrul carora pot avea inspiratia unor solutii apreciate de participanti.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), cel mai puternic loc din harta cerului este cel al relatiilor cu ceilalti iar conflictele declansate mai demult, precum si toate conotatiile ce trimit spre justitie, proces, acuzatii, anchete, stau sub semnul limitarii capacitatii lor de aparare.

Din 18 aprilie, se poate vorbi de reactii inabusite, anihilate sau inhibate, pentru ca Marte, intrat in miscare aparent retrograda, va instaura acest “specific”, pana la sfarsitul lunii mai. Unele etape din desfasurarea acestor inclestari pot genera nevoia de a se reveni in punctul “0” care le-a generat, pentru a se gasi o solutie.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, sentimentele vor fi rascolite, instabile, punandu-i pe nativi in situatia vulnerabila de a actiona si decide la manie. Cele mai afectate vor fi relatiile cu prietenii liber alesi si cunoscutii de care Gemenii s-au legat prin activitati si scopuri comune. Pe 19 aprilie, Soarele va intra in casa a XII-a si va actiona mai temperat asupra lor dar discret.

Pe 22 aprilie, Luna Plina din Scorpion le va pune la incercare casa sanatatii. Posibile raceli, mici suferinte pulmonare, mai ales pe fond alergic sau al unui astm bronsic mai vechi. A se evita interventiile chirurgicale pe aparatul genital si urinar sau stomatologic. Moment de panica la locul de munca creat de o masura abuziva, nejustificata sau de imprejurari tulburi care scot la lumina nereguli mai vechi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...