Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Din 16 noiembrie seara, nativii din Gemeni vor avea in casa a VII-a placerea de a trai binefacerile planetei Venus. Aici, işi va spune cuvantul, fara echivoc, in privinta unor documente care se semneaza, de multe ori dupa ce se pierduse speranta ca respectiva chestiune, ce tinea de acea semnatura, se va mai rezolva.

De acum incolo, pentru acest sector de activitate se pot obtine beneficii sau se pot crea oportunitati pe care trebuie sa le valorifice. Discutiile in vederea unor colaborari sau integrari in grupuri de munca sunt oneste şi, in cea mai mare parte a lor, sunt chiar salutare in viata Gemenilor.

Se poate instala o oarecare normalitate, destindere, sinceritate sau corectitudine in toate tipurile de viata de familie dupa cum, acelaşi tranzit al planetei Venus, le poate aduce altora un pas important facut pe drumul justitiei sau al desfaşurarii unui proces. Austeritate, rigiditate sau obstacole importante ridica o serie de prieteni, care, in ciuda dorintei lor de a face bine intr-o chestiune materiala sau oficiala, fac mai mult rau.

Mai bine lipsa: nici nu ar complica lucrurile, nici nu ar comite gafe. Sanatatea ramane o problema majora a acestei etape. Se pastreaza, ca fiind in continuare actuale, avertizarile şi sfaturile noastre anterioare. Perioada cea mai complicata: 20-22 noiembrie. Sunt vizate, din pacate, toate categoriile de varsta. Tensiuni la locul de munca, provenind in principal de la relatia cu şefii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...