Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, animata, incendiara sau prea “sonora”, asa ar putea fi definita relatia unui Geaman cu unul dintre prietenii sai sau cu un grup de care se detaseaza spectaculos. In varianta blanda, ar putea fi vorba de controverse, de lipsa armoniei, de stari de surescitare provocate de nemultumirea fata de felul in care unii apropiati lui, se poarta cu el.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, Gemenii vor resimti acut nevoia de tihna, de izolare de factorii de stres, de repaus, de refacere trupeasca si sufleteasca.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, Luna le va da buna dispozitie, energie si libertate interioara. Alaturi de Venus, la randul ei, in tranzit prin Gemeni, Luna le va spori dorinta de a se bucura de fiecare clipa. Aceasta pereche va primi riposta rigida a planetei Saturn (retrograda), in tranzit prin casa relatiilor parteneriale, pe care le va supune incercarilor. Sunt de asteptat incurcaturi de ultim moment, amanari, opozitii sau reticente ori noi pretentii si conditii care vor impiedica finalizarea negocierilor si semnarea unui contract. Aspect astral mai putin favorabil desfasurarii proceselor.

Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului, respectiv in casa comunicarii, careia ii va da multa vigoare, facandu-i pe nativi sa se implice in premize de viata care presupun, inainte de toate, o discutie explicativa, o argumentare, o sustinere verbala, o disertatie. Mercur, si el in zodia Leului, le va insufla Gemenilor capacitatea de a controla orice intalnire si de a se impune in orice forma de socializare in care discursul personal si dialogul vor reprezenta conditia principala a desfasurarii respectivei activitatii. Posibile succese sau rezultate spectaculoase in cazul unor teste, verificari, examinari, auditii, vizionari etc.

In restul zilei de 21 iulie, dupa ora 11:01′, unii vor renunța la cheltuielile care nu sunt strict necesare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...