Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Principala problema a Gemenilor este comunicarea pentru ca nu tot ceea ce provoaca cele trei-patru planete in tranzit prin casa a III-a, este armonic. Se pot observa tendinte negative de exagerare, de risipire in gesturi si cuvinte, crize de autoritate sau dorinta de a-si impune punctul de vedere in mod brutal.

Sub masca eficientei sau a rigorii, de fapt, ei creeaza culoare prin care o serie de carente de pregatire, de educatie sau de mentalitate isi fac loc, viciindu-le discursul, dialogul sau prestatia lor in fata unui public, a unui juriu ori a unei comisii.

Pot face mai multe drumuri, unele obositoare sau presarate de mici incidente, toate acestea in preajma zilei de 15 august. Chestiunile de familie sunt stingheritoare: se readuc in discutie probleme de morala, de corectitudine sau de atitudine fata de notiunile fundamentale (solidaritate, spirit de sacrificiu, necesitatea de a coopera, de a ierta etc.), se invoca fapte din trecut cand ei nu au fost la nivelul asteptarilor.

De aici, discutiile interminabile care streseaza si amarasc (16-17 august 2015). Intre 18 si 20 august dimineata, nativii se pot simti mai in largul lor, mai detasati de datorii, corvezi si obligatii, drept care doresc sa lase in urma zilele enervante in care, la tot pasul, s-au confruntat cu sicane si sa se distreze.

Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august sunt posibile conflicte bazate pe acuzatii si intrigi la locul de munca. Uneori, informatiile care ajung la ei ii alarmeaza, destabilizandu-i. Dintr-o alta directie astrala, pe acelasi sector, vin provocari din partea superiorilor, pe toata gama ierarhica, care contin o nuanta de abuz sau de presiune ce se exercita asupra lor. Tot in aceasta perioada sunt posibile raceli, viroze, amigdalite, abcese dentare, infectii urinare, trecatoare fluctuatii endocrine.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...