Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 14-20 Octombrie


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, moment al orgoliului personal, subiectivism, dorinta de a impresiona, de a avea ultimul cuvant intr-o discutie in care se aduc mai multe argumente si opereaza mai multe puncte de vedere personale.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei ceea ce va fi in avantajul vietii afective. Planeta iubirii isi va etala intregul potential benefic. Vor fi posibile impacarile, iertarea, depasirea unei situatii confuze sau conflictuale prin iesirea la lumina a adevarului sau prin temperarea spiritelor.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, Gemenii isi vor asuma preocuparile casnice ca pe niste corvezi. Dialogurile cu parintii sau cu rudele in varsta pot fi enervante, plictisitoare sau marcate de ostilitate mai ales daca se vor aborda chestiuni in care interersul personal joaca un rol important.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, universul sentimental se va intensifica si se va nuanta pe fondul fazei de Luna Noua in Balanta (ce corespunde casei a V-a a acestor nativi) din seara zilei de 19 octombrie, moment astral cu importanta semnificatie astrologica care s-ar putea asocia cu o surpriza, cu inceperea unei relatii noi, cu nasterea unui sentiment, etc. Intr-un alt registru, identificam o splendida sustinere astrala pentru toti cei care desfasoara activitati de creatie artistica si interpretativa; vor fi excelent aspectate premierele, debuturile, afirmarile publice, lansarile de carte, disc, expozitiile, show-urile, prezentarile de moda.

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului si va marca sectorul sanatatii si al muncii. Amble vor primi impulsuri astrale stresante. Risc crescut de raceli, viroze, infectii, sinuzite, inflamatii dentare ce vor necesita interventii stomatologice complexe, operatii pe fondul unor abcese, tulburari urinare si hormonale care se pot accentua, luand aspectul unor simptome acute, pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...