Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna incearca sa introduca ordinea si disciplina in relatiile parteneriale, mai ales in cele dintre soti. Rezultatele acestui tranzit astral din 14 noiembrie este in slab, vechile nemultumiri functionand la fel de puternic si insistent, indicand motive reale si majore asupra carora trebuie sa mediteze, inainte sa treaca la fapte.

Intre 15 si 17 noiembrie atentia lor se indreapta spre chestiunile cotidiene ce presupun plati, achizitii, cheltuieli, administrare de bani si bunuri. Vor fi chibzuiti si meticulosi. Intre 17 noiembrie si 19 noiembrie dimineata, mintea lor prinde aripi si ea se indreapta spre sectoarele nobile ale unei vieti intelectuale, publice sau profesionale. Multe ii motiveaza si-i inspira in acest rastimp. Imaginatia lor si spiritul inventiv nu cunoaste limite, granite sau jumatati de masura.

Primesc un sprijin si de la planetele din Balanta ce le pot fi de folos celor care desfasoara activitati de creatie artistica, interpretativa sau subtila si rafinata (design, arhitectura, moda, etc.). Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie viata publica, cariera par a fi menite succesului sau macar unei perioade placute, favorabile lor, care trezeste sau elimina multe dintre neplacerile anterioare.

Desi, in aparenta favorabila, aceasta perioada le aduce celor care s-au nascut in Gemeni si destule motive de grija sau stres legate de gestionarea unor bunuri de familie. Preocuparile nu sunt marcate de contradictii ci doar de o povara morala, partea materiala functionand, in ansamblu, favorabil.

Atentie la tot ceea ce presupune activitate desfasurata la locul de munca, la relatiile cu colegii, pe intreaga scara ierarhica: nu intrati in mici comploturi, evitati barfele, tineti-va la distanta de intriganti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...