Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 14-20 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), motive de orgoliu sau solutii bazate pe autoritate, pe imagine sau in virtutea functiei pe care o detin, ceea ce vrea sa sugereze, in subsidiar, ca din moment ce e sef, Geamanul trebuie sa aiba dreptate. Pentru a nu irita persoanele sensibile sau refractare ar trebui revizuit tonul, supravegheate cuvintele si regandit comportamentul. Posibilitate de a trece cu bine sau chiar cu brio un test, un examen, o verificare la nivelul primelor etape ale formarii profesionale.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, probleme care tin de exercitarea in conditii speciale a unei functii de raspundere. Contextul astral va fi favorabil pentru artisti, actori, interpreti, creatori din toate domeniile (literatura, arta plastica, cinematografie, teatru, balet etc.) care se vor prezenta in fata publicului, care vor participa la concursuri (gale, festivaluri) unde ar putea obtine medalii si distinctii ori ar putea face o impresie frumoasa. Femeile vor arata bine, vor fi seducatoare si inspirate in tot ceea ce vor face in relatia cu publicul. Mai complicate ar putea fi discutiile pe teme importante de munca, bani, proiecte si parteneriate care le-ar putea impune limitari, restrictii si conditii riguroase de munca.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, perioada relaxata, disponibilitate spre divertisment superior. Relatiile cu copiii vor fi destinse, estompand nemultumirile provocate de reprosurile sau pedepsele la care parintii au recurs, in trecut. Perioada buna pentru cei care desfasoara activitati de creatie.

La sfarsitul zilei de 19 ianuarie Soarele va intra in casa a IX-a si va favoriza, pentru o luna, activitatile superioare mentale, intelectuale, de invatare, predare, cercetate, studiu.

Pe 20 ianuarie, situatii complicate marcate de animozitati, sicane sau ripostele nepoliticoase, nejustificate, provocatoare sau rautacioase ale unor colegi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...