Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acumularea de planete si implicit de influxuri ce tin de zodia Pesti, pun intr-o lumina speciala casa a X-a a acestor nativi care, in ziua de 19 februarie, par a trai zile interesante sau, dupa caz, memorabile.

Se deschid oportunitati, se discuta sincer despre tot felul de proiecte si implicari. Li se pot face oferte, pot primi functii sau insarcinari speciale, se pot face remarcati ori pot fi premiati, recompensati. Dupa 20 februarie roata norocului le intoarce fata catre prieteni mai vechi sau mai noi, mai apropiati sau mai la distanta. Vor fi nevoiti sa priveasca in fata realitatea pentru ca o serie de planete care se pozitioneaza pe casa a XI-a si respectiv pe Berbec ii obliga sa actioneze in functie de circumstante iar acestea nu sunt confortabile.

ativii vor incerca sa-si consolideze o serie de parteneriate, sa puna bazele unor intelegeri consfintite de acorduri scrise, intr-un cadru legal. Acest lucru este perceput ca o nevoie imediata, dar ea va putea fi rezolvata in parte dupa 1 martie, in parte dupa 1 aprilie 2015. Luna Noua ii obliga sa-si schimbe parerile. O schimbare radicala as zice ca se impune. Daca nu au putere sa renunte dintr-o data la o serie de crezuri si opinii, macar sa le nuantele si sa le relativizeze.

Ma tem insa ca aceasta a doua Luna Noua din Varsator, din casa l a IX-a va avea darul sa rascoleasca mai mult si mai profund. Cei tineri nici nu mai stau sa schimbe vreo opinie cu alta: pur si simplu isi iau lumea in cap. Unii pleaca de acasa, din tara, in alta tara etc. Altii isi schimba meseria.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...