Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 14-20 Decembrie


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 14-20 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 14 și 15 decembrie dimineața, chestiuni materiale care nu pot fi rezolvate nici ușor, nici repede și care privesc mai degrabă un statut sau un drept patrimonial care trebuie reglementat.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, posibilitate de a vorbi convingător ori chiar de a se exprima autoritar în ipostaze publice (dialoguri, interviuri, ședințe, examene). Gemenii vor putea convinge auditoriul de valoarea lor, de nivelul pregătirii sau de legitimitatea argumentelor lor.

Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, chestiuni domestice, familiale obișnuite. Uneori, însă, pot apărea și aspecte litigioase, fără ca prin asta să fie vorba de un conflict, ci doar de nevoia de a se obține acte, aprobări, documente, avize referitoare la statutul unei unități locative. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, perioadă mai relaxată: nativii vor simți nevoia să se distreze, să petreacă mai mult timp cu copiii, să meargă la spectacole.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, punându-și, astfel, amprenta pe evenimentele legate de specificul casei a IX-a, care se vor petrece până spre 13 ianuarie 2020; informații esențiale pentru evoluția lor profesională, documentări necesare desfășurării în bune condiții a unei excursii sau a unei deplasări în interes de serviciu, evenimente în care nativul se va implica și care fie îi vor da satisfacția împlinirii profesionale, fie îl vor stimula să progreseze prin efort de cunoaștere, învățare, practică, îndrumări competente.

Vor fi active, întreaga săptămână viitoare, influențele pozitive ale Soarelui și ale planetei Mercur prin sectorul relațiilor parteneriale care vor permite sau vor susține dialogurile menite să pună o colaborare, un contract, o afacere pe baze corecte ori să rezolve un conflict sau un litigiu cu instituțiile statului.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...