Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, perioada agitata, marcata de controverse si discutii care evolueaza anapoda, altfel decat si-ar dori Gemenii sa se intample. Hazardul va juca un rol important. Unii nativi, mai ales barbatii, se pot confrunta cu rezerve, rezistente si respingeri ale unor propuneri sau discutii de principiu care ar urma sa stea la baza unui contract. Intarzieri si sicane, mai mari sau mai mici, in functie de natura raportului in care se afla un Geaman cu reprezentantii unei institutii sau cu sefii unor firme cu care se intersecteaza in activitatea curenta. Pozitie astrala deloc confortabila sau linistitoare pentru cei care au un proces in derulare, indiferent de etapa procedurala in care se afla, asta presupunand chiar si intoarcerea unor dosare la prima instanta pentru rejudecare sau pentru refacerea unei anchete si completarea dosarului cu expertize si depozitii noi.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, preocupari provocate de lipsurile materiale sau de insuficienta banilor pentru cheltuielile curente.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, Gemenii vor face un efort de imaginatie pentru a gasi solutii sau pentru a repara un proiect care s-a blocat in detalii. Inspiratia le poate da o mana de ajutor.

Pe 16 mai dimineata, Mercur, Guvernatorul lor, va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a XII-a a acestor nativi, si, din aceasta postura, va tempera starile nervoase traite in exces; organismul si psihicul vor intra intr-o perioada de acalmie, pana pe 19 mai.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, unele persoane vor simti nevoia sa se afirme, sa revina in prim-plan, dupa ce au stat o perioada “in umbra”, vor dori sa cucereasca aplauze, sa smulga “ah!”- uri si “oh!”- uri de admiratie. Moment bun pentru cei care au meserii sau desfasoara activitati publice, artistice, publicistice unde imaginea personala conteaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...