Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie rasfatata de tranzite favorabile. Sunt, cum s-ar zice, pe val. Pana si guvernatorul lor, Mercur a revenit in noaptea dinspre 12 spre 13 iunie la mersul direct, ceea ce va avea un impact bun asupra minyii lor, a capacităţii de a gandi repede si bine, de a fi inventivi, spontani, ageri şi speculativi. Nici marte nu este de neglijat in acest cortegiu de influxuri pozitive.

El va sta in aceasta saptamana mereu, in apropiere a Soarelui, amplificand si colorand impulsurile acestui astru cu multa energie, capacitate de mobilizare, forta de reactie rapida, rezistenta organica la efort fizic, la stres sau la activitati complexe ce necesita atentie distributiva.

Luna Noua din ziua de 16 iunie nu are doar o valoare simbolica, ci este un adevarat criteriu de referinta pentru aceasta perioada de aproximativ o luna dar si pentru anul intreg ce se va incheia, in 2016, cu prilejul Lunii Noi care va avea loc in acelasi context (5 iunie 2016). Atunci, premizele astrale care se construiesc prin aceasta faza de Luna Noua, care opereaza in destin pentru Gemeni se va fi epuizat in consecinte si va pune punct la tot ceea ce se va declansa, mai mult sau mai putin vizibil, in preajma acestei date, acum, in iunie 2015.

De aceea, nativii s-ar putea sa se confrunte cu situatii noi, cu potential de evolutie pe termen scurt sau mediu. Altii se vor confrunta cu impulsuri interioare mai mult sau mai putin explicabile logic, dar intens traite care ii vor impinge spre decizii neasteptate, aparent pripite dar care sunt bazate pe un feeling mai greu de inteles de catre cei din jur. Pe 17 si 18 sunt preocupati sau chiar ingandurati in legatura cu o chestiune baneasca de mai mica importanta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...