Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 13 – 19 Februarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 13 – 19 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 13 februarie poate sa le dea batai de cap unor Gemeni din cauza necazurilor produse de persoane apropiate lor (prieteni, fiinte dragi). Uneori se vor enerva, alteori vor fi obligati sa intervina direct pentru a remedia sau echilibra o stare conflictuala. Din 13 februarie (dupa ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), unele persoane care apartin acestei zodii pot trece, de la caz la caz, prin situatii care au ca motivatie comuna munca si activitatea.

Ei pot fi nemultumiti de felul in care evolueaza relatiile de munca, eficienta unor masuri de data recenta care se dovedesc a nu fi fost inspirate sau justificate; motivul acestei “fierberi” interioare este unul personal, fiind provocat de conflictele care se nasc intre conceptiile lor de viata, atitudinea fata de oameni sau scara lor de valori morale ce intra in contradictie cu ceea ce li se cere sau li se impune sa adopte ca stil de munca si miza in locul unde activeaza si de unde isi iau salariul iar intrarea planetei Venus, in casa a IX-a, in Varsator, va amplifica aceste stari de nemultumire, dandu-le tenta revoltei.

Din dupa-amiaza zilei de 15 februarie si pana pe 17 februarie, Luna va traversa sectorul lor natal si va scoate in evidenta dezordinea din sectoarele de viata personala care se conditioneaza negativ unele pe altele, creand asa numitele, in limbaj comun, “situatii imposibile” in care se impletesc factorii familiali, parteneriali, conjugali, sociali sau/si de responsabilitate publica.

Intrarea Soarelui in casa a X-a a cerului lor astral va amplifica aceste stari de lucruri, dificil de controlat. In casa a IX-a se vor instala Mercur (Guvernatorul Gemenilor) si Venus care vor trimite raze cu potential de conflict spre sectorul muncii, generand nereguli care pot persista pana la inceputul lunii august. Pe 18 si 19 februarie, Gemenii pot avea preocupari banale legate de bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...