Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, va intra pe 17 decembrie in Capricorn; nu e cea mai buna pozitie pentru acest astru care va tranzita in viteza semnul zodiacal.

Unora le va da o gandire crispata, blocare pe o idee, spaima de a actiona sau indiferenta fata de o serie de provocari. Ideatia lor va fi incetinita, dar, cum in tot raul e si un bine, spontaneitatea lor proverbiala va fi temperata, iar superficialitatea ce-i poate bantui va fi acum inhibata, dupa cum dorinta de a aprofunda lucrurile sau de a cerceta temeiul unor evenimente este de natura sa-i fereasca de pericolul unor ambalari iresponsabile sau de implicari in activitati si relatii care nu le sunt nici utile, nici favorabile.

Intr-o alta directie de viata, mai ales pentru cei maturi, acest tranzit care incepe pe 17 decembrie si tine pana pe 4 ianuarie, le poate da un impuls util si el, de a medita cu rabdare si profunzime, asupra unor directii importante de viata si asupra unor repere existentiale de care, pana acum, s-au temut si pe care nu au avut forta mentala necesara sa le abordeze.

La capatul acestui traseu astral, unii vor fi, poate, mai lamuriti, altii mai linistiti sau macar edificati in privinta unui hatis existential asupra caruia nu au staruit cu gandul in ultimul an. Atentie la iesirile nedemne ale unor colegi de serviciu (poate chiar sefi) provocate de dorinta de revansa, de invidie sau de interese straine de activitatea profesionala. Se poate merge pana la inscenare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...