Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 13-19 August 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), se va contura un puternic impact afectiv al evenimentelor, in majoritate dizarmonice, conflictuale, asupra nativilor. Unii ar putea fi obligati sa accepte renegocierea unor contracte, pe fond, sau doar a unor clauze.

Cadrul general al discutiilor va fi unul incordat, marcat de iesiri nervoase de ambele parti, de apel la legislatie sau la criterii morale, profesionale, personale. Aspect dificil si greu de controlat in cazul unor procese sau conflicte. Nota generala este de blocaj, de opozitie a unor persoane cu functii inalte in a caror responsabilitate cade rezolvarea sau exprimarea unei pozitii oficiale ce va sta la baza deciziilor si procedurilor ulterioare.

Relatiile matrimoniale pot suferi de pe urma unor pozitii ireconciliabile ce tradeaza interesele materiale ale unuia dintre parteneri. Risc de a se rupe intelegerile de afaceri. Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), incurcaturi materiale (nu intotdeauna sau obligatoriu banesti) care vin dinspre familie si care privesc casa, patrimoniul, gospodaria, administrarea bunurilor etc.

Conflict intre interesele familiei din care provin si ipostazele publice sau rangurile si demnitatile unui nativ la care acesta accede. Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), posibila revelatie interioara, iluminare sau limpezire a ideilor.

Cei tineri se pot remarca prin felul in care gandesc, vorbesc, sustin o idee, un proiect sau se prezinta in faza unei comisii de evaluare. Succes scolar, pedagogic sau legat de o etapa de perfectionara profesionala. Vesti surprinzatoare din afara tarii; scurte calatorii neprevazute. Intre seara zilei de 18 august si 19 august, revin problemele profesionale sau de mentinere in functie. Unii, din motive familiale sau personale, vor opta sa se retraga din prim-planul atentiei publice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...