Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intreaga perioada analizata Gemenii beneficiaza de tranzitele planetelor Venus si Marte prin casa a III-a, de unde o mare si buna capacitate de se misca, de a circula, de a face drumuri, excursii, deplasari cu spor, daca au un scop precis, sau placute daca sunt facute in scop de agrement.

De asemenea, acelasi context astral le permita sa se prezinte bine in fata unor comisii de examinare si sa aiba succes la examene. In conversatii sau in dialogurile oficiale se inregistreaza combativitate, o buna argumentare sau o angajare totala in lupta pentru o cauza personala. Intre 12 si 13 septembrie, spiritul practic pune stapanire pe ei, unii devenind adevarate “genii domestice” preocupate de ergonomie, curatenie, buna administrare.

Intre 14 si 16 septembrie, casa placerilor are “sare si piper”, adica si mai bune si mai rele dar cu toatele provocatoare si incitante. Nota generala este insa de neimplicare, de superficialitate, de joc, impins uneori pana la egoism sau la dezinteresul pentru ceea ce simt sau cred ceilalti. Intre 16 si 18 septembrie unele cuvinte, afirmatii, acuzatii, ironii, aluzii formulate in cadrul unui colectiv de munca, la adresa lor, ii deranjeaza sau, dupa caz, chiar ii “ustura”.

Chiar si fara schimburi de cuvinte neplacute, ei sunt nemultumiti si ingrijorati de felul cum evolueaza starea de lucruri la serviciu. Atentie la o serie de mici infectii sau afectiuni care treneaza prin complicarea cu un factor infectios.

Pe 18 septembrie, Mercur, guvernatorul lor, va intra in miscare retrograda pana pe 9 octombrie, de unde nu va da cele mai convenabile impulsuri. Asta inseamna ca toate intentiile lor din ultimele doua saptamani se vor bloca pana pe 9 octombrie, timp in care vor fi obligati sa-si revizuiasca planurile si sa-si reformuleze gandurile. Saturn va intra in casa a VII-a a parteneriatelor dar si a dusmaniilor si proceselor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...