Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, tensiuni între nativi și unul sau mai mulți prieteni: divergențele de opinii și interesele nu doar că-i îndepărtează pe unii de ceilalți, dar îi pun și într-un conflict personal.

Relațiile sentimentale vor sta sub semnul convingerilor față de care nu există contraargumente și care pot transforma o relație, caldă altădată, între doi oameni care se iubesc, într-una a pândei reciproce și a hărțuielii.

Stres generat de Luna Plină în Berbec, care se va produce la sfârșitul zilei de 13 octombrie și care își va pune amprenta aspră, dură chiar, asupra axei celor două case ale relațiilor personale, bazate pe simpatie, afinități sau sentimente; ea le va da Gemenilor disponibilitatea de a face observații și comentarii care vor stârni, la rândul lor, replici deloc confortabile.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, impact astral moderat asupra fiziologiei sistemului endocrin. Efect neplăcut al acestor tranzite asupra regimului de muncă, unde se poate instala o stare de disconfort motivată de atitudini și schimburi de cuvinte nemulțumitoare între nativi și colegi, superiori ori chiar subordonați (reproșuri, acuzații, critici, pretenții) marcate de subiectivism și/sau exagerare ori deformare a adevărului.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...