Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

12 si 13 martie pot fi niste zile banale pentru Gemeni care vor urma rutina si preocuparile curente legate de casa, familie, gospodarie care numai entuziasm nu provoaca. Intre 14 si 15 martie, Gemenii vor resimti o dezmortire sufleteasca : vor fi mai degajati, mai dispusi sa se bucure de viata dar si mai dispusi sa raspunda noianului de provocari ale carierei, profesiei, functiei.

Tinerii vor cauta situatiile cu vocatie publica pentru a se afirma, pentru a atrage atentia asupra lor. Pentru cei maturi se pune problema apararii unui statut, corectarii unei etape ce a trecut in dezavantajul lor. Cei care desfasoara activitati artistice, de creatie, interpretative, care lucreaza in presa sau in orice forma de media, pot inregistra, dupa 12 martie, succese, progrese, premii, cronici bune, simpatia publicului sau, de la caz la caz, pot infrange obstacole mai vechi.

Intre 16 si 17 martie, unii nativi vor fi prudenti si cumpatati la capitolul bani. In ziua de 18 martie, Gemenii vor dori sa se impuna in orice discutie cu miza importanta: vor dori sa aiba ultimul cuvant intr-o decizie, isi vor sustine energic un punct de vedere sau o solutie.

Pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal se pot ridica probleme de cooperare cu persoanele cu care, pana mai ieri, au lucrat bine. Acum, pot apare divergente de opinii, provenind de la o diferenta de interese si mize ce nu mai sunt comune.

Alteori, viata acelora sufera zdruncinari de statut care-i pun, prin reflex, pe Gemeni, in situatia de a se reorienta pentru a continua un proiect sau a securiza activitatea in care sunt implicati. In randul unor tineri, nu sunt excluse iesirile stridente, deplasate sau disproportionate, acestia reusind sa se puna rau cu persoanele mai in varsta pe fondul unor dispute si confruntari.

Intreaga saptamana este nesigura si alunecoasa pentru actiunile cu componenta legala, cu miza juridica sau care urmeaza o desfasurare procesuala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...